Terwijl in Nederland de sneeuw valt, begint het hier zomer te worden en worden weersverschillen groter.

Iets wat volgens mij vergelijkbaar is, is de economische situatie. Ook hier beginnen de nieuwsberichten steeds negatiever te worden. En bij Rio Tinto zijn de gevolgen nu ook te merken. De hele economische dip betekent dat er minder vraag is naar delfstoffen waardoor de prijs daalt en de inkomsten van Rio achteruit gaan.

Als gevolg daarvan wordt er minder geinvesteerd en worden ook de IT projecten stopgezet of uitgesteld. Daardoor is er minder werk wat al geleid heeft tot het opzeggen van een aantal contracten van mensen in ons team. En vandaag kregen we te horen dat er nog meer gesneden moet worden in het team dat we waarschijnlijk deze week meer te horen krijgen… onzekere tijden dus…

Een aantal maanden geleden had ik met Chris en Aiden (waarmee ik een apartement gedeeld heb) een weekendje duiken gepland voor afgelopen weekend. Maar aangezien we veel noodweer hebben gehad de afgelopen week en er nog meer noodweer voorspeld was voor de afgelopen zaterdag zagen we het helemaal niet zo zitten om een weekend op een boot door te brengen! Echter, de trip ging door en het bleek achteraf een heerlijk weekend! Geen noodweer en prachtige duiken in de achtertuin van Brisbane, Moreton Bay.

Zoals je ziet was het lekker nagenieten met een bierte in de ondergaande zon van een dagje duiken:Blog Image

Hier heb ik nog wat foto’s van het duiken gezet: http://stefanbeekman.com/images/Albums/2008_11_BigCatRealityAlbum/index.html