Het is een beetje stil geweest op de weblog de laatste tijd. Maar niet omdat ik stil heb gezeten, integendeel… dus bij deze een kort verslag van de laatste weken.

Het weekend van 19/20 juli ben ik weer bij Jackie op bezoek geweest in Lamington National Park. Na twee eerdere bezoekjes met heel veel regen (tja het blijft tenslotte een regenwoud) was het de derde keer beter weer. Prachtig stralend en koel winterweer, dus perfect om een lange wandeling te maken. ‘s Ochtends waren we vroeg vertrokken en hebben we de hele dat door het regenwoud gelopen met af en toe prachtige uitzichten:Blog ImageJackie effe kaartlezen:Blog ImageEn na een lange dag wandelen was het super genieten in het bubbelbad, sauna en dompelbad met uitzicht:Blog Image

Het was een zeer geslaagd weekend. Anny, als jij hier bent en het is mooi weer dan staat dit ook zeker op het programma!

Weekend daarna stond er twee dagen paardrijden op het programma. Met een groep van 6 collega’s en nog wat andere gasten waren we twee dagen te gast op de boerderij van Graham (die zijn eigen whisky stookt!). Na een rustige start op zaterdagmorgen en nog een ritje op zaterdagmiddag, zat er op zondag wat meer vaart in. De paarden waren goed getraind, dus luisterden goed. En er waren dus geen ongelukken. Super weekendje weer!

Paardrijden met een uitzicht:Blog Image

Nieuwe schoenen passen:Blog Image

‘s Avonds BBQ en kampvuur, met oa los dos amigos (Alhay en Antonio):Blog Image